TERMÉKEK
LEGÚJABBAK:




VIBE THERAPY


LELO TIANI
Mozgásérzékelős

...TIANI 3-

MÁR KAPHATÓ!









LOVETOY
G-WIBE

SVAKOM         
PURE ALUMINIUM
         
ODECO            PRETTY LOVE
            

SHUNGA-SHIATSU
Masszázs mesterfokon


WE-VIBE 4
                             MIA II
       


picobong




Új generációs férfi vibrátorok

LELO TIANI ,                           WE-Wibe III


FUN F ACTORY TÖLTHETŐ VIBRÁTOROK

    .                      


SQWEEL                       WE-WIBE                    TENGA

                    


TELJESEN ÉLETHŰ  BABA


A baba 163cm magas, 48kg testsúlyú, tetszőlegesen állítható minden testhelyzetbe. Élethű száj, vagina és anal. Keblei teltek, bőre selymes. Rendelhető Szőke, barna, vörös hajjal. Frizurája alakítható, arca sminkelhető. Váza könnyített alumínium.Egyelőre csak rendelhető, várható száll. min.1hónap.(3.750.000.-)


-SZEXGÉP-FUCKING MACHINES


-LOVE ZSETON

Ajándék kedvesednek. 9 erotikus kívánság, amit beválthat nálad ott és akkor amikor ő akarja. Pl: "Fürdess meg!" ; "Tégy magadévá!"; "Reggelit az ágyba kérem!".....


100% SZILIKON

A szilikon anyagú eszközök (akár férfi akár női vibrátorról van szó) bőr semleges anyaguknál fogva sosem okoznak allergiás reakciót, anyaguk selymes, finom. (Állítólag olcsóbb zselés anyagokkal szemben  jelentkezett már érzékenység egy-két esetben...) Üzletünkben forgalmazott termékek esetében még nem volt negatív visszajelzésünk az anyag minőségét illetően.



IZGATÓ, EREKTÁLÓ-KÉSLELTETŐ TERMÉKEK.

A késleltetéssel tartósabb erekciót tudunk elérni, valamint a korai magömlést szűntethetjük meg. A férfi teljesítménye megnő. Erre alkalmasak a különböző péniszgyűrűk is, melyek nem engedik ki a vért a péniszből csúcspont után, hanem tartják az erekciót. Számos változat létezik, vibrás, klitoriszizgató kivitelben is. Újabb és kényelmesebb megoldás a zselé vagy szpré, ami azonnali erekció mellett tompítja az érzékeket a péniszen, így ad hosszabb időt szeretkezéskor. 

              
RHINO Késleltető           
gél                                                                


WET, JO  Síkosítók (Made in USA)

Rend szerint ezek a gélek víz bázisúak. Az ehető tisztaság, a különböző gyümölcs ízek(és illatok) mellett tökéletes komfortérzetet biztosítanak már az együttlét elején is. A víz bázisú síkosítók előbb-utóbb elpárolognak, ezért mindenki használhatja ahol nincs szükség extra síkosításra, de ki szeretne próbálni valami újat! Természetesen szilikonos bázisú síkosítók közül is megtalálhatók a leg kedveltebb európai márkák üzletünkben. HOT, MEGASOL, AQUAGLIDE(JOYDIVISION), stb.

             


ÍZESÍTETT 


FEROMONOS PARFÜMÖK

A feromon tartalom a kellemes illat mellett közvetlenül hat az ellenkező nem érzékeire. Finoman  teszi kívánatossá használóját kedvese számára.



FÉRFI VIBRÁTOROK, ÉLETHŰ KIALAKÍTÁSSAL



Bővebb információ személyesen vagy e-mail-ben:

erotikaszakuzlet@gmail.com


 

Home

Keresés
Statisztika
Eddigi látogatóink: 10903902
MEGÉRKEZETT
Copyright © 2024 erotikaszakuzlet.hu. Minden jog fenntartva. Adatkezelési nyilatkozat | Általános Szerződési Feltételek