TERMÉKEK
LEGÚJABBAK:




VIBE THERAPY


LELO TIANI
Mozgásérzékelős

...TIANI 3-

MÁR KAPHATÓ!









Tisztelt vásárlók!

-Készpénzes vásárlás van, kártyás fizetésre egyelőre nincs mód!

-Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal. Honlapunk tartalma nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

-Adatvédelmi elveink:A  Karácsonyi Csodaország Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és a tudomására jutott valamennyi adatot bizalmasan kezel, melyet harmadik személynek nem ad tovább. Még az ügyfél külön kérésére sem.

A Karácsonyi Csodaország Kft. kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetoleg az "Online Privacy Alliance" ajánlásait.



SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

A megrendelt termékek szállítása postai utánvéttel, diszkrét csomagolásban történik. A termékek ára a postaköltséget nem tartalmazza.

Figyelem! A  postaköltséget a Magyar Posta határozza meg, a rendelés súlyától, értékétől és méretétől függően, általában 2000.-Ft.

Feladó minden esetben a Karácsonyi Csodaország Kft. A csomag tartalmát nem tüntetjük fel.

Minden más kérdéses ügyben az általános jogszabályok és rendelkezések a mérvadók.

Keresés
Statisztika
Eddigi látogatóink: 10903974
MEGÉRKEZETT
Copyright © 2024 erotikaszakuzlet.hu. Minden jog fenntartva. Adatkezelési nyilatkozat | Általános Szerződési Feltételek